Køkken og bad​

Årslev EL klarer alt el-arbejde i badeværelset og køkkenet til konkurrencedygtige priser.

Køkkenet er det rum i hjemmet, der har den største koncentration af el-installationer. Derfor er det afgørende at få professionel rådgivning, når strøm til hårde hvidevarer skal dimensioneres og lys og stik placeres optimalt.

Skal du have nyt badeværelse, så tag os med på råd fra start. På den måde får du de mest optimale løsninger for el, lys og varme. Vi sikrer, at alle installationer opfylder vådrumsreglementet og lever op til dine badeværelsesdrømme.

Kontakt os for flere informationer eller en samtale om dine ønsker til installationer.​​

​Installation af hvidevarer

​Vi har specialiseret os i reparation af køleskabe, vaskemaskiner og andre hårde hvidevarer. Vi er derfor klar til hurtig udrykning, hvis der opstår problemer med dine hårde hvidevarer.

Vi oplyser naturligvis altid om en reparation eller udskiftning af enkeltdele kan betale sig, før vi går i gang med arbejdet.

Skal du købe nyt, har vi et udvalg af energieffektive køleskabe, frysere og opvaskemaskiner til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for et tilbud og information om, hvordan du kan spare på strømmen i dit køkken.

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? Så udfyld formularen med relevante informationer.

Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt. Kontakt os med det samme via mail mail@jcj-elservice.dk eller ring til os på 88 44 37 88.​

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Årslev EL 

Hestehavevej 15, 5792 Årslev

CVR: 33773382

Kontakt os

Telefon: 88 44 37 88

E-mail: mail@jcj-elservice.dk

Samarbejdspartnere

logo samarbejdspartner