Solceller

Årslev EL har mange års erfaring med opsætning, installation og service af solcelleanlæg i alle størrelser. Det betyder, at vi kan levere en løsning, som passer præcis til dig.

Vores erfaring og kompetencer gør desuden, at vi kan yde kompetent rådgivning i forbindelse med monteringen. Hvor kan solfangerne placeres, og hvordan får du mest ud af dem? Det gavner både dig og miljøet.

Derudover tilbyder vi serviceaftaler til både private og virksomheder, så dit solcelleanlæg bliver efterset. På den måde sikrer vi, at det hele tiden fungerer optimalt.

Kontakt Årslev EL for et godt tilbud.​​

Bedre for miljøet

CO2 er vor tids største miljøtrussel, og med et solcelleanlæg kan du være med til at sænke CO2-udledningen.

Solceller er nemlig ren energi uden CO2-udskillelse, og da solenergien samtidig er gratis, er der mange penge at spare for dig eller din virksomhed.

Besparelsen på energiregningen vil i løbet af seks-syv år tjene investeringen i et solcelleanlæg hjem, og med en forventet levetid for anlægget på omkring 30 år er der mange penge at hente.

Vi sælger, monterer og servicerer solcelleanlæg i høj kvalitet fra de førende producenter, og du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? Så udfyld formularen med relevante informationer.​

Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt. Kontakt os med det samme via mail mail@jcj-elservice.dk eller ring til os på 88 44 37 88.​

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Årslev EL 

Hestehavevej 15, 5792 Årslev

CVR: 33773382

Kontakt os

Telefon: 88 44 37 88

E-mail: mail@jcj-elservice.dk

Samarbejdspartnere

logo samarbejdspartner